NO.081022
Maleriet er 100x150cm., malet med akryl- og spraymaling, og glimmer.

Da maleriet blev færdig, modtog jeg en besked om natten, som jeg i bedste Einstein stil dykkede ind i dagene efter. Beskeden lød: "blå og gul er komplimentærfarver og sammen skaber de farven grøn." Det fik mig til at tænke på chakra systemet; solar plexus + hals chakra = hjerte chakra.


På facebook kom der et hav af inspirererende kommentarer til det færdige maleri:


"Du har Kanaliseret den ny tids begyndelse ned. Den ny verden ligger og venter. Sol, måne og stjerner er aktiveret og ligeledes vores jord. Opvågning, får jeg lyst til at kalde billedet. Den går lige ind og rammer hjertechakraet og spejler de energier der er nødt til at slippe, hos den der ser det. Virkelig et masterpiece."


"Higher heart, et chakra mange oplever at få aktiveret pt. Sidder mellem hjerte og hals og rummer farven turkis grøn. Handler om oneness og helhed."


"For mig at se er det omkring balance uanset ydre omstændigheder, at forblive tro i sin “kerne”og selv om man er modsætninger og ikke altid kan enes, kan dét at agere ud fra hjertet (farven grøn), give den visdom og kærlighed der skal til for at se det store billede og se skønheden i netop dette."


Taler maleriet (også) til dig?