NO.210922

Maleriet er 100x150cm. og malet med akryl- og spraymaling, og glimmer.


Nogen gange leger jeg med den dato, maleriet er blevet færdig på, i forhold til Tarot Numerologi. Et hurtigt skimt ind i tarot kort og tal, fortæller mig, at energien kunne have noget med:


DET INDRE LYS - at være tro mod sit indre lys.


I min verden er det noget med sjæl, at vi lever et liv med sjæl og vi kender alle, når noget har sjæl - det er den følelse indeni, som gør, at vi føler os i balance, næret på alle måder: i kroppen, sindet og i en følelse af at være til. Vi gør ikke større kompromiser i hverdagen, ihvertfalde ikke for længe af gangen hvor vi tilsiddesætter egne behov for andre eller andet, så vi til sidst føler vores lys brænder ud eller synes væsentligt slukket.


Det er ikke det, vi er kommet her for - vi er kommet her for at skinne igennem, indefra og ud, så vi som minimum, føler os lyse og lette og gør vi ikke det, så er vi bevidste om evnen til at bringe lyset ind, igen.


Måske det i al sin enkelhed er at evne den slags selvomsorg, som gør at vi går rundt og lyser helt af os selv, fordi vi tager ansvar og i det er varetaget ´i lyst og i nød´, ja?