NO.270123
Bestillingsopgave (solgt).
Maleriet er 100x150cm., malet med akryl- og spraymaling, og glimmer.


Maleriets horoskop er tydet af spirituel astrolog Kira Madsen:


FØLG DIT HJERTE

Hvis maleriet kunne tale, tror jeg, det ville hviske: ”Følg dit hjerte."


Maleriet manifesterer healende energier fra den åndelige Sol, Sirius, og kommer med energien fra den nye tid. Vandbæreren er kraftigt repræsenteret i horoskopet og beder os om at lytte dybt i hjertet og gå den vej, det hvisker om.


Energien er på én gang blid og nænsom og samtidig kraftfuldt insisterende og kommer med en form for kærligt skub – et kærligt skub, der minder os om, at hvis vi VIL, kan vi bryde ud af alle de gamle, snærende bånd, følge hjertets længsel og begynde at genetablere forbindelsen til vores åndelige ophav.


For når forbindelsen er etableret, får vi adgang til vores iboende åndelige skabende, kreative kræfter, og herfra kan vi nemt forvandle gamle, døde tilstande til nærende, legende LIV.


Maleriet er som en slags portal til de indre riger og minder os om, at kun med hjertet kan vi se rigtigt, og at vi hver især bliver pionérer for den nye tid, når vi fuldkommen kompromisløst lader intuitionen, hjertelyset og kærligheden vise vejen.

Da træder vi helt nye stier på helt nye måder, og sådan fødes den nye tid.


Gå INDAD, er budskabet, og lad alle handlinger vokse frem fra det dybeste og mest hellige sted i dit hjerte. Og nogen skal jo gå forrest – tør du gå med?


. . .


Taler maleriet til dig og dets horoskop?