Mattie

SPIRITUEL KUNSTNER


Jeg har malet malerier kontinuerligt siden 2009 og før det, var mit kreative virke som freelance tegner for virksomheder i ind- og udland, samt private.


VISIONEN

Det at male for mig blev ud af en pludselig inspiration i kraft af en vision, der kom til mig en nat. Jeg blev vist et symbol, som udviklede sig til et malerisk udtryk.


MALEPROCESSERNE

Undervejs opdagede jeg, at det ikke handlede så meget om at male, som det handlede om alt det der opstod i maleprocesserne og når et maleri stod færdigt. 


DANNELSESREJSE
Maleri for maleri blev en invitation til en personlig dannelsesrejse, og det udfoldede en bevidsthed om noget større - og gør det fortsat.


FOR DEN MODTAGELIGE SJÆL
Mine malerier, for mig, er ikke malerier. Det er energi, en frekvens, der virker nærende, inspirerende og oplysende for de sjæle, der har hjertet med.


Ja malerierne siger en del til dem, de taler til - som kodet med information for den modtagelige sjæl.


PERSONLIG & KREATIV MENTORVELKOMMEN HJEM

Min bog er skrevet over et kapitel på tre år af mit liv i perioden 1996-1999, først og fremmest som en gave til min søn og mig selv - og så blev det en gave at printe bogen i flere eksemplarer, så andre også kunne læse med.


Bogen kan købes ved henvendelse til mig på mattie@mattie.dk

Prisen er 69kr., forsendelse med GLS +49kr.

.  .  .


Bogen er på 50 sider

Forside illustration og tekst: Mattie

Redaktør: redaktionsbüro.dk

Printet på genbrugspapir og produceret i Danmark på et svanemærket og FSC-certificeret trykkeri


Ikke udarbejdet, printet eller udgivet i samarbejde med anden part

"Du fortæller meget levende, og jeg er rørt over at blive taget med i en meget afgørende del af dit liv. Respekt, ydmyghed og klarhed sidder jeg med. Tak for bogen Mattie."

"Nu har jeg læst hele bogen og nogle kapitler flere gange. Spændende, interessant, velskrevet og stof til eftertanke. Jeg synes, du skal skrive en toer. Fortsættelsen i dit liv og nogen ting, jeg gerne vil have uddybet. Jeg låner den til mine venner, der har lyst og vil gerne købe nogen til gaver."

"Jeg har fået et tiltrængt åndehul i julen ved at læse din bog og er blevet inspireret til at fortsætte min egen vej. Ikke mindst i forhold til min spirituelle kreativitet."