KREATIV & PERSONLIG MENTOR


Vi tager først en uforpligtende samtale over telefonen, hvad din tanke er med en mentor og vi ser, om jeg er den rette for dig. Du er også velkommen forbi til en (hygge)snak over en kop kaffe og vi ser, hvad der er energi på. 


Kaster vi os ud i det, finder vi sammen en form på det. Sessionerne kan foregå pr tlf, mail, hos mig og hos dig - hvad der virker til at fungere for os begge.


Hvad kan du forvente? Jeg kan sige så meget, at jeg har ingen forventninger hverken til mig selv, dig eller os i det møde som opstår i kontakten eller efterfølgende. Vi må se, hvad der sker. Kommer der noget til mig i hørelsen eller syn, så bringer jeg selvfølgelig det med ind i feltet.


Hvad end du har på hjertet, så tager vi det derfra.


Pris: er på donationsbasis fra gang til gang, medmindre andet aftales. 


Maleproces: ønsker du at være i en maleproces og have mig med på sidelinjen, både kreativt og personligt, aftales formen på det individuelt.


Kærligst og i genkendelse, Mattie.


GI´ LYD & JEG GI´ R LYD

Skriv en besked med dit mobilnr. og jeg sender en sms indenfor få dage, så vi kan aftale at ringes sammen og lige få os en snak.


Det koster intet og du er meget velkommen.


 
 
 
 

JO MERE SJÆL, JO MERE SJÆL.

Sjæl er det, der giver liv til livet og det, vi gør i. Kunsten at give et rum sjæl, et hjem, vores kreative udtryk, måden vi er på og som vi gør, samt det at opleve sjæl i mødet med en anden. Fornemmelse for sjæl er også, at kunne aktivere en sans for ´livs-kvalitet´ til det vi gør og er, nærmest som en (livs-)betingelse for at opleve en slags indbygget mening til alting, inklusiv det at være menneske, sjæl og sig.