Cirkler

"Nogen gange skal vi samles, for der kan ske noget for den enkelte eller for at noget større end en selv, kan komme i spil."

SÅ SPIRER FRØET
Endeligt efter længere tids slåen-rod og når vi har landet en mindre ombygning herhjemme i september, inviterer jeg ind til ‘Cirkler’ i vores nye skønne stue. Jeg udvælger et ikonmaleri, hvor vi tuner ind og ser, hvad der kommer til os - personligt som spirituelt.
-
KLARHEDEN SPIRER
Hvad der præcis er i vente, kan jeg pt ikke sige noget om, men jeg er sikker på, at os der samles - vi får det af se, og så skal der nok vise sig en form på det. Det er en inspiration, der har været undervejs, som et frø sået i mig. I samspil med ombygningen har frøet fået rødder at stå med, og jeg oplever at klarheden spirer helt naturligt frem.
-
INGEN KRAV OM EVNER
Der vil være plads til 5-6 personer i Cirklerne og ingen krav om at evne noget som helst. Det at du godt kunne tænke dig at være med, er nok. Alle fremmødte vil være der af en grund og det skal nok åbenbare sig, når vi er samlet og feltet åbner sig.
-
SAML SELV EN GRUPPE
Er I nogen stykker, der gerne vil afsted sammen til jeres helt egen fælles cirkel-oplevelse, så kontakt mig for nærmere aftale. Måske I har ønske om et bestemt eller flere malerier i fokus - se et muligt udvalg i malerier til salg hér
-
PRIS
250kr. pr gang/ pr person. Der vil være kaffe, the og snacks.
-
Herfra skovens dybe stille & sjælsnærende ro 🌳🙏🏻🌳 Kram kram, Mattie.
Adressen er Skovmarken 1, Vindum skov, 8850 Bjerringbro.

Ps: der vil være mulighed for at se og købe af de malerier, jeg har hjemme + kunsttryk og andet.

Det er hér, vi skal samles og maleriet i fokus, kommer til at hænge her på væggen bag mig. Stolene vil blive placeret i en halvcirkel foran maleriet og så ser vi, hvad der kommer til os.