GIVE AWAY

 GIVE AWAY I MARTS MÅNED
- kun for nyhedsbrevsmodtagere -

Ikonmaleriet er 40x40cm. og har en værdi på 1.500kr.

- - -

**VINDEREN ER FUNDET DEN 16.MARTS OG HAR FÅET BESKED**

- - -

MERKABA
MER: lys - KA: ånd - BA: krop 

- - -

Lad Merkaba være lige dét, det er for dig - i din oplevelse. Måske et smukt maleri. Måske symboliserer det lige præcis det, som en Merkaba er i sine beskrevne betydninger. Måske noget helt andet og når du først har det hængende, så noget helt tredie.

Det taler til mig på sin helt egen måde. Jeg har læst nogen af teksterne til forståelse af symbolet og noget har resoneret med mig, og det i sig selv har gjort sit. Og ellers...ja det taler til mig, bogstavelig talt. Det taler ind til noget i mig, som får mig til at elske det - jeg oplever en ro, balance og indre klarhed. Alt sammen noget som jeg oplever...gør godt og på alle måder er ubetaleligt. 

Hvert ikonmaleri jeg maler med en Merkaba, kan det synes at være gentagelser, det samme motiv igen og igen - den vil jeg gerne give en melding på: kast dig ud i det! prøv selv at mal flere merkaba end bare et og du vil helt sikkert finde ud af, at to ikke er ens, hverken i udtryk eller i din oplevelse af dem, og i dét er der virkelig noget der tæller.

PRØV DET!
Bon Voyage, Mattie.

- - -

VINDEREN
kan afhente ikonmaleriet hos mig privat, Skovmarken 1, 8850 Bjerringbro eller jeg sender også gerne u.b. i DK