Kalender

spirituel kunstner og vejleder mattie personlig udvikling lyset mørket rummet

VELKOMMEN FORBI
Du/I er altid velkommen forbi, for kig, køb, snak og en tur i ´RUMMET´ - vores nye magiske sorte oplevelsesrum - uanset kalender. Giv lyd for aftale om dag og jeg byder meget gerne på kaffe og the.

BOOK RUMMET
Er I en gruppe - måske en meditationsgruppe, selvudviklings-/ spirituel gruppe, kunstgruppe, venindegruppe, uanset gruppeformål - der gerne vil have en fælles oplevelse eller afholde et arrangement i rummet, så kontakt mig for nærmere aftale. Jeg står gerne for kaffe, the og snacks.

FØLG MED
Er du tilmeldt mit nyhedsbrev, modtager du automatisk invitationer og updates på planlagte ting i kalender. Tilmelding til nyhedsbrev finder du nederst på siden her.

JULI - AUGUST

SØNDAG DEN 3.JULI´22 
Chakra healing + efterfølgende åbent hus

Program:

  • Kl.10 - 10:30 sidder vi i RUMMET og lytter til 20 minutters Chakra Healing fra Torben´s cd ´Deep Inner Tones of The Soul´, hør nogen sekvenser fra cd´en klik hér / Tilmelding er nødvendig mhs til antal pladser, max 10 personer: sms til mobil 24660235 (Pris: Gratis)
  • Kl.10:45 - 12:00 er der åbent hus med mulighed for at opleve RUMMET, se malerier, kunsttryk og -kort mv og købe af diverse + hygge med kaffe og the indenfor i huset. 

Vil du elske bare at komme til chakra healing, så er du meget velkommen til at tilmelde dig og tage afsted igen bagefter eller blive efterfølgende alligevel, det bestemmer du

Adressen finder du hér nederst på siden.

.  .  .

KOMMENDE
Tygger på afholdelse af følgende i juli og august - er du tilmeldt mit nyhedsbrev, får du automatisk en invitation til planlagte arrangementer:

  • Invitationer til 20min og 60min med chakra healing musik fra Torben´s cd ´Deep Inner Tones of The Soul´, lyt til sekvenser klik hér
  • Vi tuner ind på ´Indvielsesmaleriet´ eller et andet udvalgt og ser, hvad der (intuitivt) kommer til os hver især og hvilket felt, der opstår af oplysninger og indsigter i fællesskab. 
  • KOM-FORBI-DAGE hvor der er mulighed for at kigge og handle malerier, kunsttryk og -kort, min bog, trætegninger oa 
  • ARTIST TALK: der kan spørges frit, feks om processen bag maleriet, lige fra mine personlige og spirituelle oplevelser med det, samt hvilke teknikker og materialer der er brugt. Og andre spørgsmål der måtte dukke op. Derudover er jeg åben for den snak, deling og udveksling der må opstå iblandt os, der er samlet. 

Fælles for alle dagene er, der vil være mulighed for at trække et håndlavet kort af mine og se om ordene på det valgte taler til en, og tage det med hjem om man vil - som en lille ting fra mig til dig.

Du vil altid blive budt på kaffe og the.

en tur i rummet mattie kunstner spirituelle malerier kunstterapi meditation sort rum