Kalender

spirituelkunst sort rum spirituel kunstner spirituelle malerier

VELKOMMEN FORBI
Du/I er altid velkommen forbi, for kig, køb, snak og en tur i ´RUMMET´ - vores nye magiske sorte oplevelsesrum - uanset kalender. Giv lyd for aftale om dag og jeg byder meget gerne på kaffe og the.

BOOK RUMMET
Er I en gruppe - måske en meditationsgruppe, selvudviklings-/ spirituel gruppe, kunstgruppe, venindegruppe, uanset gruppeformål - der gerne vil have en fælles oplevelse eller afholde et arrangement i rummet, så kontakt mig for nærmere aftale. Jeg står gerne for kaffe, the og snacks.

FØLG MED
Er du tilmeldt mit nyhedsbrev, modtager du automatisk invitationer og updates på planlagte ting i kalender. Tilmelding til nyhedsbrev finder du nederst på siden her.

JULI - AUGUST

Dato´er ikke lagt i kalender endnu, men du kan forvente:

  • Invitationer til 20min og 60min med chakra healing musik fra Torben´s cd ´Deep Inner Tones of The Soul´, lyt til sekvenser klik hér
  • Vi tuner ind på ´Indvielsesmaleriet´ og ser, hvad der (intuitivt) kommer til os hver især og hvilket felt, der opstår af oplysninger og indsigter i fællesskab. 
  • KOM-FORBI-DAGE hvor der er mulighed for at kigge og handle malerier, kunsttryk og -kort, min bog, trætegninger oa 

Fælles for alle dagene er, der vil være mulighed for at trække et håndlavet kort af mine og se om ordene på det valgte taler til en, og tage det med hjem om man vil - som en lille ting fra mig til dig. Og der vil være kaffe og the.

 

spirituelle inspirations orakel kort spirituel kunstner Mattie intuitiv kunst