Velkommen til

DATO´ ER PÅ VEJ I NYE ÅR

Adressen er: Skovmarken 1, Vindum Skov, 8850 Bjerringbro

Glæder mig til at se dig/jer, hygge, snakke, vise frem, udveksle og til fælles oplevelser. Velkommen til:

ÅBENT HUS

  • Velkommen til kaffe og the indenfor i boligen
  • I ´RUMMET` vores sorte sanse-udstillingsrum, er der udstilling af mine malerier, tændte stearinlys, skøn healingsmusik og med mulighed for at sidde ned
  • Der kan købes af malerier, kunsttryk og - kort, min bog mv
    .  .  .

ARTIST TALK, TAPAS & VIN

I bliver taget imod indenfor i boligen. Alle får lige muligheden for at lande. Dem der føler for det, kan tage et glas vin med ud i RUMMET, hvor vi samles indenfor en tyve minutter efter alles ankomst.

Vi går i gang, når alle har fået sat sig godt til rette.

Artist Talk, for mig, går ud på at jeg begynder at fortælle lidt om min kreative rejse i korte træk. Der kan frit stilles spørgsmål og spørgsmålene er med til at forme indholdet og retningen. Jeg har intet fastlagt og derfor kan hver Artist Talk være vidt forskellig, da det afhænger af vores fælles deltagelse og dynamik.

Dét finder jeg spændende og inspirerende, at der er plads til en udfoldelse, som ingen af os rigtig ved, hvad går hen og bliver til.

Efter ´Artist Talk´ i RUMMET går vi indenfor i boligen igen og der vil være vin & tapas, uformelt stående, siddende og med plads til at snakke, udveksle og slappe af i hinandens selskab.

Vin & Tapas
Antal: min 10 / max 15 personer
Tilmelding nødvendig
Dato: er på vej..

Arrangementet kan bookes af en gruppe på min. 10 personer og max 15.
.  .  .

FREMVISNING & OPLEVELSE

Et udvalg eller alle malerier kan opleves, hvor der vil være tid og rum til at dele og udveksle oplevelser med hinanden i en afslappet atmosfære.

Jeg vil tage imod og give et ord med på vejen, både hvad malerierne angår og invitere ind til at være åbne for egen og fælles oplevelse.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål og jeg vil gøre mit bedste i at svare.

Kaffe, the, kage & snacks
Max antal: 15 personer
Tilmelding nødvendig
Dato: er på vej..

Arrangementet kan bookes af en gruppe på min. 6 personer og max 15.
.  .  .

Velkommen til en tur i RUMMET

Vores sorte magiske sanserum kan altid opleves til ´Åbent Hus´. Der vil også blive afholdt specifikke arrangementer, hvor det at være i RUMMET vil være i fokus i samspil med et eller flere malerier + særligt udvalgt musik, der er med til at åbne for sanserne på et dybere niveau.

Der er altid kaffe og the på kanden.

BOOK RUMMET
Er du interesseret i at booke RUMMET til et eget arrangement, er det også muligt. Kontakt mig for nærmere klik hér

.  .  .

FØLG MED

Er du tilmeldt mit nyhedsbrev, modtager du automatisk invitationer og updates på planlagte åbent hus og andre tiltag. Tilmelding til nyhedsbrevet finder du her nederst på siden.

en tur i rummet mattie kunstner spirituelle malerier kunstterapi meditation sort rumspirituel kunstner og vejleder mattie personlig udvikling lyset mørket rummet