NO.180323
Str. 60x80cm. / Malet med akrylmaling og glimmer.


Maleriet er malet i anledningen af, jeg bliver halvtreds i slutningen af marts, hvor jeg kørte en give away på facebook.


OPLEVELSE I MALEPROCESSEN

Ordet ´Eon´ (også stavet Aeon) kom til mig og fik mig til at stoppe op i maleprocessen for at google ordets betydning. Jeg kom frem til:


- "FILOSOFI (i neoplatonisme, platonisme og gnosticisme) en magt, der eksisterer fra evigheden; en udstråling eller fase af den højeste guddom."


- "Ordet aeon /ˈiːɒn/, også stavet eon (på amerikansk og australsk engelsk[1][2]), betød oprindeligt "liv", "vital kraft" eller "væsen", "generation" eller "en periode", selvom det havde en tendens til at blive oversat som "alder" i betydningen "aldre", "for evigt", "tidløs" eller "for evigt"."


- "Aeon kan også henvise til de fire æoner på den geologiske tidsskala, der udgør Jordens historie, Hadean, Archean, Proterozoic og den nuværende aeon Phanerozoic."


Uanset input, er det altid vigtigt for mig, den følelse det gav mig eller giver mig. Sindets og intellektets forståelse er én ting, men at der sker en resonans i mig i kraft af inspirationen, der tikker ind, er det, der gør det for mig. Hvad det gør og er, godt spørgsmål - et skud sjælsnæring..?


Taler maleriet til dig, se hvad det siger dig. Resonerer mit ord også for dig, bid mærke i det, tag imod resonansen og google eventuelt selv lidt rundt på noget yderligere i det. Hvem ved, hvad det åbner op for af nye indsigter og viden, og selvindsigt.


TYDNING AF MALERIET´S HOROSKOP
Læs i tekst nedenfor billederne.

TYDNING AF MALERIET´S HOROSKOP

af esoterisk astrolog, Catalina S. Jensen.


HVAD VIL DU GERNE GIVE LIV TIL?

Jeg havde min veninde i telefonen i går, hun er esoterisk astrolog og vi fik os en helt fantastisk samtale, ud fra det hun så i maleriets horoskop (lagt på dato og tidspunkt det blev færdigt).

”Tag ansvar for handlekraften der giver liv”, sagde hun og tilføjede: Hvad vil du gerne give liv til eller hvad vil du gerne give energi til?

Der blev stille i røret.

Eller hvad føles livgivende for dig at gøre, lød det i den anden ende.

Der er en flot trigon i horoskopet, hvor Mars er spidsen og månen er også repræsenteret. Månen er jo det feminine og mars det maskuline (jeg husker ikke den tredje planet i aspektet).

Man kunne sige, fortsatte hun, det handler om at tage ansvar for sin handlekraft på en kærlig måde og den uhensigtsmæssige maskuline energi skal transformeres med det feminine.

”Tage ansvar for sin maskuline energi på en feminin måde.” Sætningerne blev gentaget på flere forskellige måder, med hver sin duft og inspirerende på forskellig vis.

Og så gik snakken ellers, for hvad var det lige med den der marsenergi og den uhensigtsmæssige maskuline handlekraft og energi, og hvordan med at transformere det med det feminine – på en følsom måde?

Mænd som kvinder?

Jamen den uhensigtsmæssige maskuline energi kan virke aggressiv i sit udtryk og handlinger, svarede hun. Ens måde at komme til udtryk på, sine handlinger og tage ting på, det er noget, man kun kan arbejde med i sig selv, tilføjede hun efterfølgende, altså: turde transformere den uhensigtsmæssige maskuline energi på en følsom måde i sig selv.

Jeg udbrød begejstret, hvor er det et fantastisk billede at forstå den energi i, også den feminine! Så når vi formår at favne eller ja transformere denne uhensigtsmæssige maskuline energi med et feminint favntag, hvad kommer der så ud af det, spurgte jeg?

Du vil kunne tage ansvar for din handlekraft på en kærlig måde, svarede hun og du ville turde at give udtryk for det, du føler. Det vil være livgivende, det udtryk du kommer med (uh det er en god sætning). Når vi tør at gå med denne ´personforvandlings´proces, så vil vi kunne høste af alt det, dét giver liv til, forklarede hun.

Den sidste sætning (spørgsmål) jeg noterede blev:

”Hvordan giver jeg liv med marsenergien (den maskuline handlekraft) i mit liv på en feminin måde?”

Jeg fik sådan et billede af kommentarerne til mit give-away-maleri og -opslag i går, at de er så fulde af følsomhed og et feminint udtryk, spejlende det vedkommende er med til at give liv til.