NO.230323

Maleriet er 60x80cm., malet med akryl- og spraymaling, og glimmer.

"Kalibreringen skal være af en sådan kvalitet, at det interne kompas aktiveres."

Ord og (selv-)indsigt kom min vej dagen efter maleriet blev færdigt. Læs resten af teksten nedenfor billederne.KOMPAS

Ordet KOMPAS dukkede op på lystavlen, da maleriet stod færdigt. Det resonerede stærkt i mig og jeg googlede på det. Dét åbnede op for en sluse af indsigt, forståelse og klarhed, også som et forståelse-billede på et ´bagvedliggende´ aspekt i bla det at male for mig.


KALIBRERING

I min søgning af kompas på google kom ordet KALIBRERING og sætningen "Kalibreringen skal være af en sådan kvalitet, at det interne kompas aktiveres", er blevet som ordene for det bagvedliggende aspekt og er også skrevet bagpå maleriet.


BUDBRINGEREN URANUS

Esoterisk astrolog, Catalina S. Jensen, har kigget lidt på maleriets esoteriske horoskop og jeg fik noteret fra hendes tydning:


Uranus. Nye ideer. Meget fokus på kommunikation. Undervisnings øjemed. Forvandler noget spirituelt. Forvandlingsbillede. Giver en anden forståelse af ens spirituelle indsigt til nu. Helt nyt, helt specielt. Noget der virkelig kan bruges fremadrettet i ens liv. Det er en stor omvæltning. En helt ny forståelse og opfattelse af tingene. En spæd begyndelse på noget helt nyt, noget eksploderer og nu skal det altså ud. Meget fokus på ærlighed. Det vil bringe AHA oplevelser! Nytænkning. Ny måde at se tingene på.