NO.300423

Maleriet er 60x80cm., malet med akrylmaling og glimmer.


Da maleriet var færdigt, tikkede der information ind og om det kan tillægges maleriet eller ej, lader jeg være op til den enkeltes oplevelse, også om der opleves en samklang information og maleri imellem. Læs teksten nedenfor billederne.


TIDEN ER NU TIL AT LYTTE TIL GUD

og ikke Gud, der skal lytte til dig.


For mig er maleriet umiddelbart et billede på noget, der springes i tusinde stykker og at det er godt.


Som et gennembrud hvori alt der ikke tjener en mere, har gjort sit arbejde og i lyset af det, er der høstet en ny bevidsthed.

I (spejl)billedet af denne nye bevidsthed, ligger der så meget nyt klar og bare venter på at blive aktiveret, og spire frem.


Dualitets verdenen af lys og mørke, godt og ondt, eksisterer ikke i denne bevidsthed eller rettere sagt, den har ingen betydning mere, andet end den vi giver den i kraft af denne bevidsthed.


Den indre alkymist er vakt til live og kan nu gøre sit arbejde færdigt; bit by bit, piece by piece..


Tro ikke på hvad andre siger eller mener, gør du, er du underlagt deres lov.


Tiden er nu til at lytte til Gud og ikke Gud, der skal lytte til dig - alle meningers mod og tro på at være Guds mand, ophører her, du må gå alene sammen med Gud og hvad andre gør, er Guds at gøre med.


Ikke min vilje ske, men Guds og lade sig stå u-ytret hen, for Gud gør altid det sidste på sin måde, uanset hvad vi mener at vide og tror på.


Som Byron Katie engang delte:

There’s only three businesses. Yours, mine and Gods. When you are in others business, who takes care of yours? And when you start managing staying in your own business, you’ll realise there’s always and only been one business; and that is Gods.