KØB MIN BOG klik hér


Min bog er skrevet over et kapitel på tre år af mit liv i perioden 1996-1999. Først og fremmest skrevet som en gave til min søn, og mig selv - og så blev det en gave at printe bogen i flere eksemplarer, så andre også kunne læse med.


Hvor begyndte alt det der spirituelle for mig, hvad førte dét med sig henad vejen - måske der er inspiration og en påmindelse at hente? 


Læseren tages også med til det kapitel, hvor jeg bliver bevidst om min kilde til et kreativt udtryk, som stadig er kilden til det den dag i dag.


. . .


Bogen er på 50 sider

Forside illustration og tekst: Mattie

Redaktør: redaktionsbüro.dk

Printet på genbrugspapir og produceret i Danmark på et svanemærket og FSC-certificeret trykkeri.


Ikke udarbejdet, printet eller udgivet i samarbejde med anden part.

Printet i 2.oplag

FEEDBACK

"Jeg er meget influeret af at få lov til at komme med helt ind bag ved, fordi jeg har kendt dig i mange år, og bliver meget berørt af de tanker og følelser du "ligger frem".


Rører virkelig mit hjerte dybt, fordi du er meget speciel i mit liv. Hvis jeg skal være mere objektiv, og læse den med "nye" øjne, så tror jeg, at jeg ville være lige så berørt.


Du berører mange områder, hvor sjælen kommer ud i alle hjørnet. Det lys du skinner på dét at være søgende, tvivlende, henført, angst, sorgfuld, fredfyldt, angst, modig, ærlig, frastødt, ubevidst, tilgivende, og jeg kunne fortsætte..


Og samtidig er det så fucking befriende og vidunderligt spejlende, når du falder i søvn, går i Safari tøj, synes "de" ligner idioter osv.


Din rejse er både menneskelig og overjordisk på samme tid, og du deler på en måde, hvor det er omfavnende, blidt, morsomt og spirituelt på samme tid. Jeg ville ønske der var en 2'er, 3'er...Jeg vil have mere af din rejse.


Min bevidsthed om min egen rejse, har taget en drejning i dag, og fra nu af vil jeg, med dine ord med mig på vejen, åbne mere, være lidt mere modig, tillade at synes det er ok at tænke, "wtf, det her jeg er ude i, er sgu underligt". Men mest af alt...hvem har ikke brug for at mærke, at samtidig med at vi er forældre, er vi også sjæle på en livsrejse....Min egen har været præget af, at jeg har lukket af for min sjæls behov, og mit sind tog over.


At være en skal, fyldt med angst og overlevelse i så mange år, er ikke godt for nogen, og vi har brug for din historie...tror vi er mange derude, der har mistet sjælefodfæstet, fordi vi har mistet forbindelsen til vores bevidsthed.


Fuck... det blev en næsten en novelle af et svar. Og hvis det stod til mig, så må der godt komme en opfølger, eller ti."

"Du fortæller meget levende, og jeg er rørt over at blive taget med i en meget afgørende del af dit liv. Respekt, ydmyghed og klarhed sidder jeg med. Tak for bogen Mattie."

"Nu har jeg læst hele bogen og nogle kapitler flere gange. Spændende, interessant, velskrevet og stof til eftertanke. Jeg synes, du skal skrive en toer. Fortsættelsen i dit liv og nogen ting, jeg gerne vil have uddybet. Jeg låner den til mine venner, der har lyst og vil gerne købe nogen til gaver."

"Jeg har fået et tiltrængt åndehul i julen ved at læse din bog og er blevet inspireret til at fortsætte min egen vej. Ikke mindst i forhold til min spirituelle kreativitet."

TA´ MED PÅ REJSEN

Få min bog hjem:


  • 98kr., inkl. forsendelse
  • 69kr., hent selv
  • 59kr., e-bog pr mail


Udfyld felterne i formularen og klik på send!


Du hører fra mig indenfor få dage. Betaling kan ske med mobilepay eller til konto.


På forhånd af hjertet tak for din bestilling, kram kram herfra! Mattie

 
 
 
 

BOGENS BAGSIDE