GUDDOMMELIGGØRELSEN

Maleriet er 100x150x4cm., malet med akrylmaling og sølvglimmer. Det gyldne i maleriet er ´guld´- akrylmaling. Det lyser op alt efter lysindfaldet, det samme med glimmeret.


Læs mere om maleriets titel klik hér

LIDT OM MALERIETS TITEL


Titlen kom sig af jeg fik ordet ´Guddommelighed´ og følte mig inspireret til at google lidt på en spirituel betydning af det. Det ene tog det andet og mange noter senere, dukkede hjemmesiden nutidig kristen spiritualitet op.


Der var en tekst* med titlen ´Gudbilledligheden og det oplyste menneske´, hvilket vakte min interesse og jeg fik læst den. Ud af det kom titlen fra sætningen: `Guddommeliggørelsen er en proces og mennesket er selv ansvarlig for, om den kommer i gang.´. Jeg oplevede personligt en samklang mellem maleriet og ordene for mig, derfor titlen.


Mine titler og egne oplevelser af mine malerier er for mig ikke endegyldige sandheder om malerierne. Jeg elsker citaterne: "It´s not what you look at that matters, it´s what you see." og "Alt afhænger af øjnene der ser". Med det i mende er din og alle andres oplevelser af mine malerier gyldige i mine øjne.


Må din oplevelse af dette maleri inspirere dig på din måde og må det give dig noget, der var værd at få med. 


Alt godt hérfra ❤️ Mattie


*Læs hele teksten klik hér