THE TIDES OF LIFE

Maleriet er 60x80x4cm., malet med akrylmaling og en anelse glimmer.


Læs mere bagom maleriets titel og dets udtryk klik hér

LIDT OM MALERIET:


  • Titlen: 'The Tides of Life': Livets tidevand; "Et udtryk der minder os om de skiftende strømme og ebbe-flod af livet. Ligegyldigt hvor vi er i vores rejse, oplever vi disse bølger - nogle gange rolige og beroligende, andre gange tumultagtige og uforudsigelige. Det er disse bølger, der former vores erfaringer og skaber vores rejse. Vi må lære at navigere med dem, at omfavne deres udfordringer og nyde deres skønhed, mens vi sejler gennem livets uendelige ocean af muligheder."
  • Uanset titlen og min oplevelse af maleriet, kan det være du oplever noget helt andet og det har lige så meget sin ret. Gå med den inspiration og se, hvad det måske vil fortælle dig.
  • Ordene 'Time and tides' kom også til mig. Dét blev jeg nysgerrig på og fik googlet en betydning: "Tid og tidevand venter på ingen", er et ordsprog, der fortæller os, at vi skal bruge vores givne tid på den mest optimale måde. Tid, der er tabt, kan aldrig genfanges. Så hvis du ikke bruger tiden produktivt, vil du gå glip af masser af muligheder. Tid er det vigtigste og mest værdifulde, vi kan modtage. (teksten er fra vedantu.com). 
  • Henover nederste halvdel er der et anstrøg af guld-akrylmaling. Alt efter lysindfald og vinkel maleriet opleves fra, er det næste som solskin der rammer havoverfladen, der svagt er i bevægelse.
  • Der er guld-akrylmaling rundt cirklerne og det lyser magisk gyldent, når lyset rækker ind og alt efter hvor det hænger.
  • I yderste cirkel har striberne en smule violet farve med violet glimmer i. Det glimter så fint, også alt efter lysindfald og placering.
  • Rundt de små blå-turkise kugler har jeg malet med lidt kobber akrylmaling, som giver det skønneste varme skær, akkurat som ved glimmeret og guldet lyser op alt efter lyset og/ eller placering. Det er ikke fordi det eller mine malerier kræver direkte lys generelt - heller ikke noget jeg nødvendigvis anbefaler. Men det giver helt sig selv, når køber får det hjem og giver et maleri sin plads. Ingen er i tvivl om, når maleriet er landet på rette sted.