VELKOMMEN HJEM


Min bog er skrevet over et kapitel på tre år af mit liv i perioden 1996-1999. Først og fremmest skrevet som en gave til min søn, og mig selv - og så blev det en gave at printe bogen i flere eksemplarer, så andre også kunne læse med.


Hvor begyndte alt det der spirituelle for mig, hvad førte dét med sig henad vejen - måske der er inspiration og en påmindelse at hente?


Læseren tages også med til det kapitel, hvor jeg bliver bevidst om min kilde til et kreativt udtryk, som stadig er kilden til det den dag i dag.TA´ MED PÅ REJSEN

Få min bog hjem:


  • Fysisk bog: 99kr., inkl forsendelse
  • E-bog: 49kr., køb den, skriv en besked eller gå til min etsy shop klik hér


Betaling kan ske:


  • til konto som oplyses ved bekræftelse af din bestilling. Udfyld felterne i formularen med navn, adresse, e-mail og mobilnr, og klik på send!
  • på mobilepay til 52 70 52 med navn og adresse. Du modtager en sms for bekræftelse.

Du hører fra mig indenfor få dage.


Af hjertet tak for din bestilling, kram kram herfra! Mattie

 
 
 
 

FEEDBACK

"Du fortæller meget levende, og jeg er rørt over at blive taget med i en meget afgørende del af dit liv. Respekt, ydmyghed og klarhed sidder jeg med. Tak for bogen Mattie."

"Nu har jeg læst hele bogen og nogle kapitler flere gange. Spændende, interessant, velskrevet og stof til eftertanke. Jeg synes, du skal skrive en toer. Fortsættelsen i dit liv og nogen ting, jeg gerne vil have uddybet. Jeg låner den til mine venner, der har lyst og vil gerne købe nogen til gaver."

"Jeg har fået et tiltrængt åndehul i julen ved at læse din bog og er blevet inspireret til at fortsætte min egen vej. Ikke mindst i forhold til min spirituelle kreativitet."

Nu har jeg læst din bog, I love it og vil 100% købe din næste bog.


En ærlig og velskrevet bog, som du ikke kan lægge fra dig igen. Jeg fik rigtig meget personligt ud af at læse bogen, og den gav mig et virkelig fint indblik i en spirituel og personlig rejse, som mange vil kunne se sig selv i, også selv om man ikke har forkundskaber indenfor det spirituelle område.


Der er rigtig meget ny viden på få sider og spændende emner, som jeg har fået lyst til at fordybe mig i bagefter sammen med min veninde f.eks. din kunst, din rejse, dine syn og tilgang til en ny verden. Jeg tænker også, at jeg vil læse Den niende indsigt. Strålemester og begrebet Sannyas får jeg virkelig lyst til at høre dig fortælle mere om. Virkelig spændende.


Vil læse bogen igen om lidt tid.


Og hvordan vi håndterer skyld, det er vildt, hvad du har fået med i denne vise og håbefulde bog.


Det er hvad, jeg personligt har fået ud af bogen. F.eks. er jeg kommet nærmere hvad sjælen er, hvad der måske er mit potentiale, at jeg, lige som dig, skal finde en ny vej, hvor jeg kan være kreativ. Jeg satte mig “op i helikopteren” og kiggede ned på mig selv med din bog i tankerne.


Nu har jeg tænkt over det, jeg satte mig selv den opgave med et ord at beskrive hvad din bog er. Og nok det vigtigste for bøger i den genre!!!


AUTENTISK


De varmeste hilsner, Mia Dyring-Olsen

"Jeg er meget influeret af at få lov til at komme med helt ind bag ved, fordi jeg har kendt dig i mange år, og bliver meget berørt af de tanker og følelser du "ligger frem".


Rører virkelig mit hjerte dybt, fordi du er meget speciel i mit liv. Hvis jeg skal være mere objektiv, og læse den med "nye" øjne, så tror jeg, at jeg ville være lige så berørt.


Du berører mange områder, hvor sjælen kommer ud i alle hjørnet. Det lys du skinner på dét at være søgende, tvivlende, henført, angst, sorgfuld, fredfyldt, angst, modig, ærlig, frastødt, ubevidst, tilgivende, og jeg kunne fortsætte..


Og samtidig er det så fucking befriende og vidunderligt spejlende, når du falder i søvn, går i Safari tøj, synes "de" ligner idioter osv.


Din rejse er både menneskelig og overjordisk på samme tid, og du deler på en måde, hvor det er omfavnende, blidt, morsomt og spirituelt på samme tid. Jeg ville ønske der var en 2'er, 3'er...Jeg vil have mere af din rejse.


Min bevidsthed om min egen rejse, har taget en drejning i dag, og fra nu af vil jeg, med dine ord med mig på vejen, åbne mere, være lidt mere modig, tillade at synes det er ok at tænke, "wtf, det her jeg er ude i, er sgu underligt". Men mest af alt...hvem har ikke brug for at mærke, at samtidig med at vi er forældre, er vi også sjæle på en livsrejse....Min egen har været præget af, at jeg har lukket af for min sjæls behov, og mit sind tog over.


At være en skal, fyldt med angst og overlevelse i så mange år, er ikke godt for nogen, og vi har brug for din historie...tror vi er mange derude, der har mistet sjælefodfæstet, fordi vi har mistet forbindelsen til vores bevidsthed.


Fuck... det blev en næsten en novelle af et svar. Og hvis det stod til mig, så må der godt komme en opfølger, eller ti."